PROSÍM NEZADAVAJTE UŽ DOTAZY DO FÓRA NA WEBSITEX5.BLU­EFORUM.CZ

POUŽITE NOVÉ FÓRUM NA WWW.WEBSITEX5­.SK/FORUM

Toto je upravená offline kópia zrušeného fóra z websitex5.blueforum.cz s obsahom ku 9.11.2016. Offline kópia nie je editovateľná , je bez možnosti vyhľadávania , registrácie a prihlásenia užívateľa.

Prihlásenie po registrácií

Dominik

Dominik

Nováčik

Příspěvků: 1

#1 1. 8. 2014 13:45

Dobrý deň, po vytvorení registrácie nového užívateľa mám problém prihlásenia na stránku. Novému zákazníkovi sa nedá prihlásiť a pozrieť si svoje objednávky. Viete my niekto poradiť?
Ďakujem za každú odpoveď.

Šaling Ladislav

Šaling Ladislav

Veterán

Příspěvků: 187

#2 4. 8. 2014 11:14

Systém prihlasovania užívateľa vo Website X5 V10 je po svojom systémovom upgrade od aktualizácie V10.1.0.39 bez­chybný a spoľahlivý.
Možno konštatovať, že najčastejšie problémy sú len typu „user-error“ , ktorých sa dopúšťa každý.
Pri definícii dotazu do fóra nie sú poskytnuté dostatočné informácie pre poskytnutie riešenia problému.
Zároveň sa domnievam, že Vami požadovaná funkcionalita na prezeranie vlastných objednávok nie je vo WS 10 štandardne obsiahnutá, túto možnosť má len administrátor stránky cez svoj individuálny prístup k údajom.Vami požadovanú funkciu je nutné asi doprogramovať na svojej webovej stránke.
Website X5 V10 najmä vo verzii professional je veľmi kvalitný program na všestranné programovanie webových stránok a z tohto dôvodu nie je úzko špecializovaný na konkrétnu oblasť použitia s obsiahlymi nadstavbami správy dát , analýz dát , účtovníctva a pod. , ktoré sú zväčša poskytované ako komerčné produkty.


.

RSS kanál tohoto tématu